segunda-feira, 22 de fevereiro de 2016

Matcha og Omega Frø Blanding Macaroner med Mørk Sjokolade Fylling


Vi er helt gale for nøtter basert macarons, men når jeg prøvde min første nøtter fri macaron, laget av tørket kokos flak, jeg fikk helt besatt av tanken på å prøve andre nøtter fri muligheter. Ingenting å si mot nøtter. De er super sunn og deilig, og jeg selv er ikke allergisk, men muligheten for å gjøre disse skjønnhetene med "Omega frø" er bare uimotståelig. Jeg har gjort disse macarons med økologiske frø fra en blanding av frø som inkluderer sesam, linfrø, gresskar og solsikkefrø. Du må behandle frøene med litt melis for å gjøre en veldig god sæd mel, og du er klar til å gå. Den gode tingen er at du kan velge å bruke bare de frøene du liker.

Denne oppskriften er basert på denne her som er en del av en hel serie dedikert til nøtter fri macarons.




Matcha og Omega Frø Blanding Macarons med Sjøkolade Ganache Fylling

Based on this nut-free macaron recipe

100g blanding av økologisk sesam, solsikke, gresskar og linfrø
200g organiske konditorer sukker
1 ss japansk grønn te pulver (matcha pulver)
100g økologisk eggehviter
50g økologisk uraffinert sukker

Forvarm ovnen til 160 ° C. Forbered en stor kringle bag eller en god plastpose som du kan bruke til rør røren. Hvis du bruker en kringle bag sørg for at den er utstyrt med den lille ren spiss. Sørg for å forberede panner for baking av fôr dem med bakepapir eller silikonmatter (som jeg ikke har).

I en food prosessor male frøene med konditorer sukker og grønn te pulver til en veldig fin blanding begynner å danne. Sile blandingen og reservere større biter som ikke passerer gjennom sikten. Du må kanskje gjøre litt ekstra behandling og siling til det meste av blandingen har gått gjennom sikten. Du kan slappe av hvis opp til 2 ss frø ikke passere gjennom silen. Sett dem til side for å strø over macarons før baking.

I en bolle kombinere eggehvitene med sukkeret og bruke en stand blandebatteri eller en håndmikser (det spiller ingen rolle) pisk eggehviten til du får en veldig stiv og tørr marengs.

Legg de tørre ingrediensene til marengs. Du kan legge alt på en gang eller i deler, siden det ikke spiller noen rolle, gjør som du vil! Brett blandingen med en slikkepott. Brett til blandingen har en homogen tykk konsistens. Det må ikke være en enkel hvit marengs flekk synlig i røren. Gjør en test med en liten skje til å sjekke batter, hvis det flater det er mest trolig godt å gå. Hvis en topp dannes du må kanskje legge til noen ekstra folder til røren. Overfør røren til plastposen eller kringle pose og rør i små sirkler, 2 til 3 cm diameter.

Du kan alltid tegne sirkler på pergament før rørene hvis du ikke føler deg sikker på om størrelsen. Gi sirklene litt plass mellom dem slik at de ikke vil holde seg til hverandre når de begynner å vokse i ovnen. Strø frø som ikke passerer sil over paspolerte macarons.

Stek i 12 minutter. La dem avkjøles før du fjerner fra papir. Riktig bakt macarons ikke holde seg til papiret slik, hvis du ønsker å sjekke om de er gjort bare prøve å fjerne en av dem, som en på hjørnet av pannen, i nærheten av ovnsdøren. Hvis det kommer ut ren de er ferdig. La dem avkjøles helt å frigjøre de andre fra papir.

Tips: For å unngå disse luftbobler du kan rappe arkene over kjøkkenbenken topp 2 eller 3 ganger, å demontere luftbobler som kan knekke kupler av macarons.



Mørk Sjokolade Ganache Fylling

100g økologisk fløte eller laktosefri fløte
100g økologisk 70% mørk sjokolade, knust

Legg sjokoladen i en bolle og sett til side. I gryte over middels varme bringe kremen til å koke. Tilsett fløte til sjokolade og visp til en homogen. La den avkjøles og legg den i en plastpose. Knyt plastposen med en gummistrikk, legg den i en bolle og avkjøl. Du ønsker å kjøle ganache nok til å tykne den inn i en rykende konsistens, ikke mer. Så hold dere øye på den.

Rør 1/3 til 1/2 teskje av ganache på den nederste del av en macaron skall. Topp med en annen macaron shell og trykk litt til smørbrød de to halvdelene sammen. Plasser klemt macarons i en lufttett beholder. De vil holde friske til opptil en uke. Bedre spise dem friske. Etter min mening nybakte macarons har en bedre konsistens.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...