domingo, 8 de dezembro de 2013

Fullkorn Risgrøt med Mandel Melk (Vegansk)






Fullkorn Risgrøt (Melkfri-Vegansk)


Risgrøt er noe av de beste med Norsk Jul. Men risgrøt kan bli enda bedre laget med fullkornris. I denne oppskriften brukes fullkorn sushiris som passer like perfekt til risgrøt som til sushi eller risotto. Fullkornris tar lenger tid å koke derfor anbefaler vi at du koker risen i kokende vann først, og tilsatter melk etterpå.

Ingredienser:

4dl økologisk fullkorn grøt eller sushi ris
1 1/2 liter kokende vann
1 liter mandelmelk usøtet
4 dl kokosmelk

La risen kokes i vann til alt vann er fordampet (cirka 25-30 minutter). Tilsett mandelmelk, litt i gangen og rør til grøten er hel ferdig kokt. Hvis du vil kan du tilsette ekstra melk, denne gang kan du velge kokosmelk for ekstra god smak.

Serves med økologisk kanel fra Sri Lanka, Stevia dråper eller stevia sukker og kokoskrem. Du kan bruke økologisk Røros melk å lage vanlig fullkorn risgrøt.


Nenhum comentário:

Postar um comentário

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...